Kannustejärjestelmä

Yleisurheilujaosto ottaa käyttöön tulostasoon perustuvan kannustejärjestelmän, joka on suunnattu 17v, 19v, 22v ja yleiselle sarjalle. Yleisessä sarjassa ei ole yläikärajaa ja iästä riippumatta sovelletaan samoja tulosrajoja. 17v sarjan tuloksiin huomioidaan myös 14v ja 15v sarjojen urheilijoiden tulokset 17v lajeissa. Kannustejärjestelmässä huomioidaan kesän paras tulos luokkatulos (A, B tai C) sekä kaikki aluemestaruuskilpailuissa eri lajeissa tehdyt luokkatulokset (A, B tai C). A-luokan urheilijoiden kanssa tehdään erillinen urheilijasopimus, jossa on perustuki ja menestysbonukset SM- ja arvokilpailuista.

Asikkalan Raikas hakee uusia ja entisiä urheilijoita mukaan kilpailutoimintaan. Tulosrajat eri ikäryhmille ovat nähtävissä www.yleisurheilu.fi/kilpailut/tulosrajat , valitse sieltä luokitteluvaatimukset. Jos uskot pystyväsi saavuttamaan vähintään C-luokan tuloksen, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">

Asikkalan Raikas maksaa jäsentensä osanottomaksut 9-13v piirinmestaruuskilpailuihin, 14v - yleinen sarja aluemestaruuskilpailuihin sekä SM-kilpailuihin (SM-kisoissa myös matka- ja majoituskorvaus). Myös Asikkalan Raikkaan Vääksyn kentällä järjestämät kilpailut ovat maksuttomia seuran jäsenille.