Hinnat & ilmoittautuminen

Liikuntahankkeiden ryhmien hinnat

85€/kausi/ 1 ryhmä viikossa

85€ + 45€ = 130€ /kausi/2 ryhmää viikossa

85€ + 45€ + 35€ = 165€ /kausi/3 tai sitä useampi ryhmä viikon aikana

Kilpurit 110€ (kaksi treeniä viikossa. Kaksi sisarusta yht. 200€)

Hinnat koskevat Joelin ja Kimmon liikuntahankkeiden ryhmiä. Molempien hankkeiden ryhmien hinnoittelu on yhtenäinen. Esimerkiksi Jos olet yhdessä sekä Joelin että Kimmon ryhmässä, on maksu yhteensä 85+45€. Jos olet vielä kumman tahansa ohjaamassa kolmannessa ryhmässä, on maksu tuolloin 85+45+35€. Hinnat ovat lapsikohtaisia.

Maksut laskutetaan myClub jäsenpalvelun kautta. Myös ilmoittautumiset hoituvat myClubin kautta. Rekisteröidy myClubiin ja ilmoittaudu ryhmiin tapahtumat välilehdellä (huom. ryhmät luodaan myClubiin lähiaikoina!). 

Ilmoittautuminen alkaa 22.8. klo 18. Huomaathan, että jokainen osallistuja (sisar) on rekisteröitävä ja ilmoitettava erikseen. Lapsi+aikuinen ryhmissä rekisteröidään ja ilmoitetaan osallistujaksi lapsen nimi, huoltajan tiedot tulevat eteen lasta rekisteröitäessä. Täytäthän yhteystietoihin sekä puhelinnumeron että sähköpostin.

Osaan ryhmiin mahtuu mukaan kevätkaudelle (8.1.-29.4.2018). Katso lisätietoa viikkokalenterista. Kevätkauden hinta 45€. Ilmoittautuminen ohjaajien kautta. Tule kokeilemaan suoraan paikan päälle ryhmiin, joissa on tilaa.