Ohjaajat ja yhteystiedot

Joel Kuivaniemi

Joel valmistui AMK -liikunnanohjaajaksi kesällä 2014. Joel saapui liikunnanohjaajaksi Asikkalan Raikkaan ja - Voimistelijoiden yhteisliikuntahankkeeseen Laatua ja liikettä syksyllä 2014. Joel on ohjannut  Asikkalassa laajaa ryhmävalikoimaa lapsille ja nuorille nyt reilun kolmen vuoden ajan. Joelin ohjauksiin on kuulunut ryhmiä aina vauvajumpasta, taapero -ja perheliikunnasta telinevoimisteluiden kautta urheilukouluihin ja tenavajumppiin ja moniin muihin ryhmiin. Joel on intohimoinen penkkiurheilija ja monen lajin harrasta. Nyt 28 -vuotias Joel kilpaili reiluksi parikymppiseksi pikajuoksussa saavuttaen mukavaa SM-menestystä. Lahdessa asuvan Joelin perheeseen kuuluu vaimo, vuosina 2014 ja 2015 syntyneet pojat ja vuonna 2017 syntynyt tyttö. Joel ohjaa omia ryhmiään syyskauden (päivitys, myös kevätkauden:-), jonka jälkeen aikeissa on jäädä kotiin hoitamaan lapsia. 

044 7740783 (Raikkaan numero, alkusyksy), 040 8432954 (oma numero, ryhmien alun jälkeen loppukauden käytössä tämä nro.) 

 

 

Kimmo Vainio

Kimmo on saapunut liikunnanohjaajaksi elokuussa 2017 Asikkalan Raikkaan, Kalkkisten Katajan ja Vesivehmaan Vireen "Laajuutta ja liikettä" -liikuntahankkeeseen. Hanke on jatkumoa syksyllä 2014 alkaneeseen liikuntahankkeeseen ja täydentää jo ennestään kattavaa liikuntatarjontaa, tavoitteena saada myös yli 13 vuotiaita nuoria aktivoitua liikkumaan.

Moi, olen Vainion Kimmo, asun "Lahessa." Liikunta-alalta on kokemusta n. 10 vuoden verran ja ohjauskokemusta sekä ryhmistä että yksilöistä.
Koulutustaustaa mm. urheiluhieroja, personal trainer, liikuntapaikanhoitaja sekä viimeisimpänä SUL:n nuorisovalmentajatutkinto jonka toivon mukaan saan päätökseen marraskuussa 2017:)
Erikoisosaamistani on monipuolinen toiminnallinen harjoittelu sekä crosstraining tyyppinen harjoittelu välineillä ja omankehonpainolla, yleisurheilusta erityisesti (pika)juoksu oheisharjoitteineen ja huoltava harjoittelu. Kilpailutaustaa on pyöräilystä kansallisella ja masters- tasolla sekä nyt muutamana kesänä "aikuisurheilijana" pikajuoksusta. Nähdään kentillä ja saleilla:)

 044 7740783 (Raikkaan numero, siirtynyt Kimmolle) Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Joelin Ja Kimmon lisäksi liikuntahankkeet työllistävät paikallisia nuoria apuohjaajien roolissa lähes kymmenisen verran!