Ajankohtaiset

Minnan Polku 5.5.2019

Heinäkuussa ensimmäistä kertaa järjestetty Minnan Polku saa jatkoa toukokuussa! 5.5. järjestetämme jälleen hauskan kilpailu-, kunto- ja perhetapahtuman Aurinkovuoren hienoissa maastoissa. Matkat ovat viime vuodelta tutut 2,5km perhesarja sekä 5km, 10km ja 20km. Tapahtuman suunnittelussa hyödynnetään viime vuonna hyväksi todettuja järjestelyjä, mutta myös muutoksia on tulossa.…

Minna ja Sporttikatti.jpg

Raikkaan ohjatut liikuntaryhmät jatkuvat huhtikuun loppuun pienin poikkeuksin

Raikkaan kevätkausi alkaa olla lopuillaan. Ohjatut liikuntaryhmät jatkavat harjoituksiaan normaalisti maanantaihin 29.4.2019 asti. Vappuaattona tiistaina 30.4. pidetään vain Pallopeli/juoksukoulu Anianpellonkoululla klo 13-14. Sen jälkeen suunnataan katseet kesään. Raikkaan kesän tarjonnasta tulossa lisätietoa lähiaikoina näille sivuille.

crocus-2107024_960_720.jpg

Junior juoksukoulu alkaa tiistaina 23.4.

Juoksukoulu on tarkoitettu juoksusta kiinnostuneille uutta harrastusta etsiville tai jo kokeneemmille juoksijoille. Junior juoksukoulu sisältää monipuolisia juoksuharjoituksia pikamatkoista kestävyysjuoksuun. Ryhmä on suunnattu 8-13-vuotiaille, mutta myös tätä vanhemmat nuoret ja aikuiset ovat tervetulleita mukaan.

logo_juniorijuoksukoulu_vari.png