Fin5 2019 ehkäpä menestyksekkäin rastiviikko Raikkaan historiassa!

Kesän toinen rastiviikko, Fin5, juostiin heinäkuun 14.-19. päivä Kuopion Tahkolla. Rastiviikko oli raikkaalaisittain ehkäpä koko seurahistorian menestyksekkäin, sillä kilpailuihin osallistuneet kuusi lasta ja nuorta sijoittuvat TOP10 15 kertaa ja mitaleille 7 kertaa. Suorituksia he tekivät 28.

Ensimmäinen osakilpailu antoi jo osviittaa hyvästä kilpailuviikosta, kun lähes kaikki nuoret sijoittuvat sarjoissaan kymmenen parhaan joukkoon. Pronssille ylsi Isla-Riina Norrbacka ja Elias Ala-Heikkilä oli hienosti neljäs. Eliaksella oli jo alla Kainuun rastiviikko, jossa hän teki myös hienoja suorituksia ja oli kokonaiskilpailun kolmas.

D8RR sarjassa nähtiin viikon aikana kovaa taistoa, sillä kaikki kolme Raikkaan edustajaa (Isla-Riina & Iira-Nella Norrbacka sekä Linda Breilin) ylsivät eri päivinä palkintopallille. Vain neljännessä osakilpailuissa Isla-Riina sijoittui nopeimpana neljänneksi. Viikon ainoasta asikkalalaisesta osakilpailuvoitosta pääsi nauttimaan Iira-Nella toisena kilpailupäivänä. 3. osakilpailussa korokkeella nähtiin sen sijaan tuplasti Raikkaan värejä, kun Linda ja Isla-Riina ottivat hopeaa ja pronssia. Ei siis ollenkaan huono kilpailuviikko! Yhteistuloksissa Iira-Nella oli kolmas ja Isla-Riina neljäs jääden isosiskolleen viikon aikana yhteensä vain 56 sekuntia. Linda oli yhteistuloksissa 17.

Nuorten miesten kilpailuviikko oli ailahtelevampi. Eliaksen paras suoritus tuli viimeisessä osakilpailussa, kun hän ylsi pronssille. Alkuviikkokin oli sujunut hyvin, sillä Eliaksella oli ensimmäisistä osakilpailuista kaksi neljättä sijaa. Roni-Eemil teki parhaan suorituksensa ensimmäisenä päivänä ollen kuudes. Kuten tytöilläkin, vaihteli jäsenten välinen paremmuus eri osakilpailussa viikon mittaan. Yhteistuloksissa Elias oli kuudes ja Roni-Eemil 13.

Nuorimpien poikien H8RR -sarjassa Juho Ala-Heikkilä kilpaili kolmena päivänä. Hän sijoittui parhaimmillaan seitsemänneksi. Daniel Breilin osallistui jokaisena päivänä perherastireittiin, jossa kilparata kierrettiin yhdessä vanhemman kanssa.