Minnan Polku 5.5.2019

Lisätiedot tapahtumasta: MInnan Polku -etkot

Minnan Polku 2019

Heinäkuussa ensimmäistä kertaa järjestetty Minnan Polku saa jatkoa toukokuussa! 5.5. järjestetämme jälleen hauskan kilpailu-, kunto- ja perhetapahtuman Aurinkovuoren hienoissa maastoissa. Matkat ovat viime vuodelta tutut 2,5km perhesarja sekä 5km, 10km ja 20km. Tapahtuman suunnittelussa hyödynnetään viime vuonna hyväksi todettuja järjestelyjä, mutta myös muutoksia on tulossa. Esimerkiksi 5km, 10km ja 20km matkoilla on omat kuntosarjat ja junioreilla on omat kilpasarjat. Kuntosarjoissa otetaan aika, mutta palkinnot arvotaan osallistujien kesken. 

Tapahtumaan voi ilmoittautua tällä lomakkeella sunnuntaihin 28.4. asti. Ilmoittautumalla sitoudut loukkaantumisriskeihin. Vapautat myös järjestäjän korvausvelvollisuudesta tapaturman sattuessa. Ensiapuhenkilöstöä on paikalla ja hätätilanteissa sovelletaan pelastussuunnitelmaa. Lisätietoja tapahtumasta voi kysellä sähköpostilla osoitteessta minnanpolku@asikkalanraikas.net.

 

Sarjat ja osanottomaksut:

2,5 km T12, P12, perhesarja*, osanotto ilmainen

5 km T15, P15, N, M, kunto, osanottomaksu 10 €

10 km N, M, kunto, osanottomaksu 20 €

20km N, M, kunto, osanottomaksu 30 €

 

5-20km matkojen osanottomaksu sisältää keittolounaan ja osallistumispalkinnon. Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla.

*Perhesarjassa ei ajanottoa. Perhesarjalaisten on mahdollista ostaa kilpailun jälkeen keittolounas hintaan 10€/perhe. Rata ei ole kierrettävissä rattaiden kanssa.

 Jälki-ilmoittautuminen kilpailukeskuksessa viimeistään klo 10.15 mennessä 1,5-kertaisin osanottomaksuin. Paikan päällä maksun voi suorittaa vain käteisellä tai Smartum -liikuntaseteleillä.

Lähtö: Kaikkien sarjojen yhteislähtö klo 11.00.

Kilpailukeskuksena toimii Vääksyn urheilukentän ja liikuntahallin ympäristö (osoite Asikkalantie 14, Vääksy). Opastus valtatien 24 ja Asikkalantien risteyksestä. Pysäköinti on liikuntahallin parkkipaikoilla. 

 

Viime vuoden tulokset löydät täältä.

 

Yhteistyössä: Asikkalan kunta, Asikkalan Telttapalvelut, Lumonite, Noname, Viipurilainen Kotileipomo ja Vääksyn Mylly